Nieuws


Balletschool Balance gaat vernieuwen:

Nieuwe naam: "Dansstudio Balance". 

Om het te vieren organiseren we een OPEN WEEK waar iedereen die geïnteresseerd is onbeperkt en gratis danslessen kan uitproberen. Je kunt gewoon binnenlopen en meedansen.

*Dit schema geldt alleen voor de open week en het rooster voor het nieuwe seizoen volgt binnenkort.

Tijdens de open week is het mogelijk om je in te schrijven voor het nieuwe dansseizoen – start vanaf 7 september. Let op! Voor dansers jonger dan 18 moeten hun ouders de aanmelding doen.
Voor aanvang van het dansseizoen 2024/2025 (in de zomervakantie - 20 juli) presenteren wij u een nieuwe website, nieuw lesrooster, digitalisering van onze administratie, nieuw logo, nieuwe e-mail- en contactgegevens en spannende nieuwe merchandise.
Via de website wordt het mogelijk om je aan te melden voor het nieuwe dansseizoen. Tot die tijd kunt u uw contactgegevens en welke lessen u komend seizoen wilt volgen achterlaten via: www.dansstudiobalance.nl   (dit is onze tijdelijke - landingspagina tot onze nieuwe website klaar is voor lancering - 20 juli).

 
Vergeet ook niet, dat wij het volgend seizoen ons optreden hebben in de Stadsschouwburg Haarlem! Zoveel om naar uit te kijken.

Voor vragen kunt u contact met mij (Ana) opnemen via: dansstudiobalance@gmail.com of 0618693000.

Zakelijke leiding:

Per 1 september 2024 neemt Ana Hazler de zakelijke leiding over van Albertine Binsbergen. Er komt een nieuwe website. Binnenkort meer nieuws.