Balletschool Balance Haarlem

Aandacht voor Kwaliteit, Danstechniek en Dansplezier!

Balletschool Balance is gestart in 1987 en staat onder leiding van Albertine Binsbergen. De balletschool is aangesloten bij Dansbelang en de NBDO als sterballetschool met het kwaliteitskeurmerk.

Balletschool Balance is een gezellige balletschool  in Haarlem met veel persoonlijke aandacht en goed opgeleide HBO-docenten.

Dansen is........ durven, doen en genieten. Dansen kan overal: op straat, thuis, op een feest of in een theater. Dansen maakt je vrolijk of juist weemoedig. Dans en gevoel zijn één, zonder dat je er eerst over nadenkt. Door te dansen kun je je helemaal uitleven. Een dansles is zoals je weet: gezellig, goed voor je houding en je conditie. Maar dans biedt oneindig veel meer: je kunt er veel energie en creativiteit in kwijt.

Dansonderwijs leert kinderen zelf dansen en van dans en muziek genieten.

Dansonderwijs stimuleert de creatieve ontwikkeling en daarnaast de cognitieve ontwikkeling. Je leert improviseren en we dagen je ook uit om op te treden voor publiek. Dans versterkt de discipline en de emotionele vaardigheden, wat leidt tot een positiever zelfbeeld.

Balletschool Balance Haarlem biedt veel verschillende dansstijlen aan:

Klassiek Ballet, Jazz-streetdance, Jazz Mix, Moderne Dans, Bodybalance-Pilates, Peuterdans, Kleuterdans. Vanaf 3 jaar tot en met volwassenen.  

Krijg je al zin om swingend uit je dak te gaan in de jazz....... streetdance les? Of te genieten van een prachtige gracieuze klassieke dans? Kijk op het Lesrooster of bij Lessen voor de mogelijkheden.